Nytt objektiv
2010-05-31 | 23:43:21
Publicerad i: Prylar

Tjoohoo! Nu har jag äntligen fått det :D Mitt nya objektiv som jag har funderat på att köpa hela våren. Det blev till slut ett 35mm f/1.8 från Nikon. Jag hade först tänkt mig ett 50mm men eftersom Nikons variant på det objektivet inte har autofokus tillsammans med min kamera så gick det tyvärr bort :( Men med tanke på brännviddsförlängningen i min kamera så tror jag ändå att ett 35mm funkar utmärkt :) Längtar tills jag får testa det imorgon!


Rockstar
2010-05-30 | 23:59:09
Publicerad i: Digital konstFör ett tag sedan publicerade jag en liten förhandstitt på en bild som jag höll på med. Det var ju egentligen tänkt att jag skulle skapa något till min tomma vägg bakom soffan men pga för dålig bildkvalité och ont om tålamod med Illustrator så beslutade jag mig för att göra någonting mycket mindre och enklare av den istället. Så här är resultatet! :)

Och nu äntligen har jag sommarlov! I tre hela månader ska jag vara ledig (om man bortser från en hel del sommarjobb) och det ska bli sååå skönt! Jag har inte riktigt hunnit njuta av det ännu då jag har legat snorig och jäklig i min lägenhet sedan i onsdags men nu hoppas jag på bättring så att jag kan ta vara på ledigheten. 

Jag tror förresten att jag kommer få något mycket trevligt på posten imorgon ;) 


Nattplugg
2010-05-18 | 02:56:58
Publicerad i: FotoAvslutar denna pluggnatt med lite glada vitsippsbilder från helgen på landet. Har nu suttit och pillat med alla ritningar och visionsbilder i flera timmar och jag känner äntligen att jag är värd att sova. Kan tyvärr inte visa något från projektet ännu då det även ska (förhoppningsvis) skickas in till en tävling i slutet av maj. Men om jag inte har tröttnat ihjäl mig på projektet när allt väl är inskickat och klart så kan det hända att delar av det dyker upp här!

GODNATT!


Dimma
2010-05-15 | 11:30:33
Publicerad i: Foto

Har tillbringat de två senaste dagarna på landet med mamma, pappa och lillasyster. Det var riktigt skönt att komma bort lite trots att jag satt klistrad framför datorn med ritningar och tredimensionella modeller i stort sett hela tiden. Men en liten promenad hann jag med och tog då med mig kameran. Bilderna togs lite i farten då mamma inte orkade stanna och vänta på mig varje gång jag ville stanna och fota något. Det var för övrigt riktigt tät dimma över vattnet så man såg i princip ingenting utöver strandkanten.

Nu ska jag iväg och kolla på när mitt lag spelar match och sen blir det lagfest efter den. Så idag får plugget vila lite!


Ny design
2010-05-15 | 10:44:59
Publicerad i: Bloggdesign


Ja så har bloggen äntligen fått en ny design.
Tröttnade på den gamla för evigheter sen men har inte hunnit/orkat byta. Men nu så! En lite ljusare och somrigare variant som känns mycket mer som "jag" än den förra. Har även ändrat bredden på inläggen lite, så de gamla bilderna är lite för smala. Orkar inte ändra dem så ni får ha överseende med det :)


Och om något ser konstigt ut eller inte fungerar så säg gärna till så ska jag försöka fixa till det :)


In i bubblan
2010-05-09 | 22:21:21
Publicerad i: ArkitekturDet börjar närma sig inlämning av årets sista projekt och jag börjar mer och mer träda in i bubblan som brukar omsluta mig i projektens slutspurt. Så mina dagar fram till den 24 maj kommer bestå av skissande, ritande, funderande, räknande, svärande, tänkande och producerande. Ett kul projekt är det iallafall - radhusområde i ett sluttande skogsparti!

Ovan - en liten konceptskiss till mitt projekt
Nedan - En del av skogen som bostadsområdet ska vara i