On our way
2010-01-31 | 22:44:43
Publicerad i: FotoHittade lite bilder som jag tog på vägen mellan Stockholm och Norrköping på julafton som jag inte har visat. Det var kanonfint väder vilket gjorde att det bildades någon slags snörök över vägarna och emellanåt såg man knappt ut ur bilen. Men fint var det när solen sken igenom.

Har helt stört mycket i skolan just nu och jag vet inte alls i vilken ände jag ska börja ta itu med saker, vilket leder till att jag inte gör någonting alls överhuvudtaget. Hatar när det blir så. Skulle helst av allt vilja vara ledig och bara göra saker som jag känner för att göra.


It's me
2010-01-24 | 21:11:21
Publicerad i: Digital konst


Gjord i Photoshop CS med hjälp av ritstiftet (Pen Tool på engelska tror jag)

Yepp, this is me!
Påbörjade detta självporträtt i höstas men har inte orkat avsluta det förrän nu. Det var inte alls tänkt att bli så detaljerat från början men sen råkade håret bli så och ja... Hår är något jag för övrigt aldrig blir nöjd med, det är alltid så himla svårt att få till. Framförallt blondt hår som alltid lyckas bli grå-brunt.

Är för övrigt stolt över mig själv att jag äntligen har lyckats slutföra en bild, det var länge sen nu.

Close ups_____________________________________________________________
Stockholm från ovan
2010-01-15 | 23:56:55
Publicerad i: Foto

Klicka på bilderna för att se dem i större format!

Igår var jag på studiebesök med klassen på Sheraton Hotell i Stockholm med anledning av vårt nya projekt och hade turen att få besöka taket. Vilken utsikt! Kameran hade jag såklart med mig och jag fick med mig en del vintriga stockholmsbilder. Dessvärre hade jag väldigt kort om tid på mig så jag hann inte riktigt fixa med alla inställningar som jag hade velat, men jag tycker att de blev helt OK ändå. Tyvärr var ju vädret lite grått och tråkigt, men det är ju i och för sig så vädret här i Stockholm är för det mesta.

Imorgon smäller det!
Då ska min säng äntligen hämtas och jag kan flytta in i min lilla lägenhet på riktigt! Så nu håller jag på och packar för fullt här för att få med mig det sista. Tyvärr kommer jag inte ha tillgång till internet på hela helgen - hur ska jag klara mig? ;)Avatar 3D
2010-01-12 | 19:15:57
Publicerad i: Musik/Film/BöckerJag hade egentligen tänkt att starta det nya året med en ny layout
, men istället startade jag det med flyttpackning, flytt, skolstart och Avatar 3D...

...och den var F-A-N-T-A-S-T-I-S-K!! Shit vad bra den var, och att se den i 3D - WOW! En riktigt Malin-film. Tror nog att jag kommer att gilla den lika mycket som "vanlig" film också, men djupet och känslan som blev i 3D-varianten var helt otrolig. Jag säger bara en sak:
SE DEN!

Bilderna har jag lånat härifrån.