Ladybirds
2010-04-11 | 22:08:30
Publicerad i: Foto

Det kryllade av nyckelpigor i Danmark, så en solig dag medan hela laget satt och solade mot en husvägg gick jag lös med lilla Canon IXUS och försökte fota dem. Det var inte det lättaste med en kamera där jag inte kan bestämma fokuspunkt själv. Resultatet blev ca 60 bilder med nyckelpigan ur fokus och ungefär tio stycken där nyckelpigan var någorlunda i fokus. Att de var små snabba rackare gjorde inte saken lättare heller. Nästa gång ska jag ta med min Nikon oavsett hur lite plats jag har kvar i mina väskor :)


Hemma från Danmark
2010-04-11 | 18:16:58
Publicerad i: FotoEfter att ha spenderat sex dagar på träningsläger i Danmark och två på jobbet har jag äntligen en helt ledig vecka framför mig! Jag har även fått tillbaka min dator som har kurerats lite så nu kan jag lägga in bilder från kameran igen. Skönt! Så jag hoppas på att fylla min lediga vecka med lite plugg, illustrationer och foton.

Bilden ovan är tagen på en superfin strand strax utanför Helsingör. Tyvärr var vädret rätt dåligt och det var iskallt så mina fingrar var helt bortdomnade efter bara några få bilder. Dessutom hade jag bara min lilla Canon IXUS med mig då min Nikon inte fick plats i väskan så det blev mest att vi sprang runt för att hålla värmen medan vi fotade varandra.


Digital Workshop
2010-04-01 | 18:53:41
Publicerad i: ArkitekturDetta är en del av ett grupparbete i teknik som vi gjorde i skolan för några veckor sedan. Projektet gick ut på att bygga en paviljong på en given plats i Stockholm, med ett givet material och en given teknik. Paviljongen på bilden är gjord i 3D-programmet Rhino av mina gruppkamrater medan själva renderingen och bilden är gjord av mig i Rhino och Photoshop CS2.

Nu har jag påsklov! Det kunde inte komma mer lägligt och vara mer efterlängtat!