Seether, 3 Doors Down, Amaranthe
2012-02-20 | 22:52:39
Publicerad i: Musik/Film/Böcker
© Förbjudet att kopiera eller använda mina bilder utan min tillåtelse!

Jag har haft en grym helg hemma Stockholm, som förutom mys med vänner och familj bestod av konsert på Münchenbryggeriet.

Det var Bandit Rock som hade anordnat eventet och kvällen började med prisutdelning och kortare framträdanden av Supercharger, Raubtier och ett av mina favoritband; Amaranthe (som dessutom har Sveriges typ coolaste och vackraste sångerska..).

Sedan var det dags för kvällens huvudnummer; en kortare konsert med Seether och en längre med 3 Doors Down. Det var grymt! Jag älskar verkligen Seether och det var roligt att få se dem live.

3 Doors Down har jag haft lite svårare för tidigare. Jag har alltid gillat dem men tycker att det kan bli lite för segt ibland, men de gjorde det riktigt bra live. Bandets sångare, Brad Arnold, 'stage divade' redan under andra låten och fortsatte sedan att ha kontakt med publiken under hela konserten. Det är det som är fördelen med en liten arena; man kommer verkligen nära!


Det räcker nu, tack!
2012-02-13 | 23:54:48
Publicerad i: Vardagligt

Ååh, nu kan det väl ändå vara nog! Hur mycket ska kunna hända på ett år egentligen? Till råga på knivhot, nedbrunnen skola, stulen cykel och diverse datorkrashar det senaste året har det idag varit inbrott hemma hos mina föräldrar. Tre laptops, en systemkamera, en kompaktkamera, två iPods och en stor mängd kläder och jackor fick de med sig. Man. Blir. Så. Jävla. Förbannad! Visst, det är bara materiella ting som (till viss del) går att ersätta, och de hade inte gjort några större skador på huset men känslan av att någon brutit sig in och rotat igenom varenda byrålåda är obehaglig.

Dessutom blev en klasskamrat till mig påkörd av en bil på väg till skolan i fredags. Det gick bra, bara några rejäla blåmärken och en totalkvaddad cykel och laptop. Men jag känner att jag inte orkar med mer drama nu.


Vår?
2012-02-13 | 00:44:07
Publicerad i: Irland/DublinJag har haft en fantastiskt dag ute i Malahide, en by lite norr om Dublin. Vi hittade vitsippor och när solen tittade fram kändes det verkligen som vår i luften. När man är van vid vintrar som håller i sig till mars/april så känns det väldigt underligt, men underbart.

Ser verkligen fram emot helgen dock. Då blir det en snabbvisit hemma i Stockholm, med konsert och träff med familj och vänner. Och även om jag gillar den milda vintern här som omväxling så får snön får gärna ligga kvar de dagar som jag är hemma.3 Doors Down - Train


En vintrig dag för två år sedan
2012-02-07 | 23:38:46
Publicerad i: FotoHittade lite vintriga bilder från nyårsafton 2009. Det var då vi hade en hel vinter full av snö för första gången på många år. Det var också då min systemkamera var relativt nyinköpt och jag tog bilder på allt möjligt bara för att det var roligt att testa och lära sig alla funktioner. Resultaten varierade men jag lärde mig mycket. 

Jag har varit ganska dålig på att fota här i Irland. Eller okej, jag har hittills nästan 3.000 foton i min Irlandsmapp, men de allra flesta är tagna under resor eller speciella evenemang. Det jag menar är att jag har varit dålig på att fota för fotandets skull. Att fota med en tanke eller för att uppnå ett visst resultat. Men jag antar att det är av samma anledning som jag inte heller har tecknat någonting sedan jag kom hit; att det helt enkelt är fullt upp med annat nästan varje dag.


Thom Yorke - Hearing Damage


Mu!
2012-02-02 | 23:01:02
Publicerad i: Foto


Nikon D3000 + Tamron 28-75mm f/2.8

Min rumskompis har sina tjejkompisar över på middag i stort sett varje kväll, vilket jag tycker är helt okej - ibland! Men att varenda kväll behöva sitta och vänta på att de ska laga mat, äta och diska innan vi andra kan få plats att laga mat börjar bli rätt så irriterande. Ikväll har de dessutom bestämt sig för att göra pannkakor (någon fransk tradition att äta pannkakor just idag tydligen...), vilket tar hundra år! Har suttit och väntat sedan klockan åtta och nu är klockan snart tio. Jag är hungrig, vafan!

Kossorna har ingenting med inlägget att göra - jag tyckte bara att de var söta och de gör mig lite gladare :)


Amaranthe - Hunger