Error 2.0
2011-09-19 | 23:15:31
Publicerad i: Vardagligt
Min dator har krashat! Återkommer så fort jag har fått ordning på allt igen.

Gröthjärna
2011-09-14 | 23:19:47
Publicerad i: Irland/Dublin


Nikon D3000 + Tamron 28-75mm f/2.8

Lite bilder från de äldre delarna av Dublin.
Min hjärna känns som gröt just nu. Jag har knappt sagt ett enda ord på svenska på 12 dagar, skolan har börjat och mycket är sjukt oorganiserat. Men det blir lite bättre och lite klarare för varje dag.

Annars har jag väldigt lite tid för mig själv. Det är aktiviteter och grejer planerade hela tiden och när det inte är något planerat så hänger vi mest med de andra utbytesstudenterna. Alla är jättetrevliga och vi har kul tillsammans, dock tycker jag om att kunna vara för mig själv lite ibland. Starta datorn, sätta på mig ett par hörlurar och stänga ute alla andra för en liten stund.


Matchbox Twenty - Long Day


St Stephen's Green
2011-09-12 | 02:06:48
Publicerad i: Irland/Dublin


Nikon D3000 + Tamron 28-75mm f/2.8

En stor grönskande park mitt i centrala Dublin. 
Vi gick rakt igenom den under en guidad tur genom staden, men jag önskar att jag hade haft längre tid på mig att stanna upp, ta in alla färger, upptäcka platser utanför de asfalterade gångvägarna, att fotografera. Jag får ta mig tid att åka tillbaka senare under hösten. Då kanske den till och med har hunnit bli ännu mer färgglad än vad den är nu.

Imorgon börjar skolan och det ska bli riktigt spännande. Trots att det är mitt fjärde år i arkitekturutbildningen så är allt helt nytt. En ny skola, ett nytt språk, ett nytt land :) 


I'm here
2011-09-07 | 01:57:54
Publicerad i: VardagligtHerregud har jag varit här i fem dagar redan!?
Det har verkligen varit full fart sedan jag kom till Dublin. Det är aktiviteter planerade nästan hela dagarna samtidigt som man möter nya människor överallt. Dessutom försöker vi hinna fixa grejer till vår lägenhet (typ mat kan vara bra att ha (?) ), så jag har inte hunnit sitta en enda minut vid datorn eller ta en enda bild förutom några få med mobilen. Och jag som trodde att jag skulle ha mycket tid för mig själv i början innan man lärt känna folk, haha.

Dublin är annars över förväntan, trots att vädret växlar var femtonde minut. Människorna här är supertrevliga och mitt boende är helt ok. Dublin får bakläxa på busstrafiken dock. Helt urusel faktiskt.


Bye bye Sweden
2011-09-01 | 20:10:00
Publicerad i: VardagligtImorgon smäller det!
Halv tio går flyget mot Dublin och sen hoppas jag på att lyckas hitta till min nya skola och mitt nya hem :) Vi hörs när jag lyckas få tag på internet! So long! ♥


Foo Fighters - The Pretender