Jul i Dublin
2011-11-27 | 21:03:15
Publicerad i: FotoDet känns underligt att det redan är första advent. När jag åkte in till stan igår hade dom tänt all julbelysning och skylfönstrena var julpyntade. Mysigt på ett sätt, men när det är 13 grader varmt och jag fortfarande går omkring i skinnjacka känns det inte på 'riktigt'. Minns att jag förra året den här dagen körde bil hem från Linköping i snöstorm..

Underligt är det också att fira första advent utan varken glögg, lussebullar, pepparkakor, julmust eller något annat som hör den svenska julen till. Tänkte försöka ta mig till IKEA nästa helg i förhoppning att få tag på något gott :)Poets Of The Fall - Diamonds For Tears


Detaljer
2011-11-25 | 20:05:43
Publicerad i: ArkitekturÄntligen färdig med h*******-projektet. Usch det har verkligen tagit emot att jobba med det varenda sekund. Det var inte ens roligt att göra ritningarna 'fina' inför presentationen denna gång. Visar därför bara lite detaljer från ritningarna för projektet i sig är verkligen inte kul att se..


Linkin Park - Papercut


Break The Spell
2011-11-21 | 22:38:15
Publicerad i: Musik/Film/Böcker


Efterlängtat skivsläpp igen, och idag var det Daughtrys tur. Har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om albumet än, måste lyssna in mig lite mer. Tokgillar dock singeln Renegade, den har spelats om och om igen dagligen i flera veckor.

Det ryktas om fler spännande skivsläpp den här veckan och det gillas mycket med tanke på att jag just nu sitter och dygnet-runt-ritar inför slutinlämning av projekt på torsdag. Skönt att ha lite ny bra musik att lyssna på iallafall.


Lyssna på Spotify

The Third & The Seventh
2011-11-20 | 00:58:30
Publicerad i: Vardagligt


Galet häftig video av Alex Roman. Allt är datoranimerat, och det märks ibland, men till största delen ser det riktigt verklighetstroget ut. Snacka om att jag blir inspirerad att utveckla mina egna 3D-kunskaper när jag ser detta.

Videon är lite seg i början men sedan blir miljöerna otroligt vackra.

Titta i HD!


Nickelback - Here And Now
2011-11-19 | 00:04:41
Publicerad i: Musik/Film/Böcker


Äntligen är det här! Nya albumet från Nickelback har förgyllt min dag! Herre vad jag älskar Chad Kroegers röst!


Lyssna på Spotify!

Crime Scene
2011-11-14 | 21:48:06
Publicerad i: Scrapbook


Någon har kladdat ner hela rutan i köket med handavtryck och när vi lagar mat på kvällarna ser det ut som att någon precis har blivit mördad här... :)Korn feat. Skrillex - Narcissistic Cannibal

Ny design!
2011-11-13 | 02:43:26
Publicerad i: Bloggdesign


TRYCK F5 NÅGRA GÅNGER OM DET SER KONSTIGT UT!

Bestämde mig för att ta en liten paus från pluggandet idag för att uppdatera bloggdesignen. Jag gillade grunden på den gamla designen men färgerna fick mig nästan att somna. Allt kändes så mörkt och murrigt. Så jag ljusade upp lite och försökte att inte göra den så 'kompakt'.

Det är fortfarande en del kvar att fixa med designen men tänkte att jag tar det lite efter hand. Jag tänkte också passa på att uppdatera några av de gamla informationsinläggen som har blivit uråldriga.

Utsikt
2011-11-10 | 00:09:31
Publicerad i: Foto


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

Utsikten från köksfönstret ovanför diskbänken. Man ser verkligen hela stan härifrån och jag måste säga att själva diskningen går lite lättare när man kan stå och titta ut över Dublin under tiden.

Och nu är det typiska novembermörkret här. Det är verkligen kolsvart när man kommer hem på kvällarna och kameran får mest stå och vila. Har dock kännt mig sugen på att fota lite kvällsbilder med långa slutartider inne i stan. Det tråkiga är att jag inte har något stativ här och att jag alltid är för trött för att ta mig in till stan när jag kommer hem från skolan. Hmm.. Någonting ska jag väl lyckas göra iallafall..


Daughtry - Renegade
- ny singel igen!


Må köttätande myror äta upp dina ögonlock!
2011-11-03 | 00:42:35
Publicerad i: Vardagligt

Arkivbild från i våras..

Till dig som snodde min cykel idag och gjorde att jag fick promenera hem i spöregn och storm: DÖ!!


Timbuktu - Resten Av Ditt Liv

"Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan
Vi hörs

Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas
Du får leva med dig resten av ditt liv"

...

"Att dom skriver idiot i ditt pass
Att du i ditt nästa liv blir en mask"

...

"Och må köttätande myror äta upp dina ögolock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar förevigt alltid krasha"

Catching up
2011-11-02 | 01:22:46
Publicerad i: VardagligtSåhär ser mitt skrivbord ut i stort sett varje kväll nu för tiden. Det börjar dra ihop sig till slutinlämning lite smått och jag måste börja ta igen allt jag missade i början av terminen då mycket tid gick åt till att utforska Dublin och resten av Irland.

Av någon anledning blir jag alltid så inspirerad och peppad att starta en massa nya projekt när jag har som mest att göra. Det är sjukt frustrerande! Men jag har iallafall beslutat att försöka påbörja lite småändringar med bloggen så fort jag har tid. Det finns en del små detaljer som jag stör mig på för tillfället.


Poets Of The Fall - No End, No Beginning