The waking up of the Zzzombie
2011-05-27 | 20:20:06
Publicerad i: Musik/Film/Böcker


Efter tretton timmars sömn säger jag nu hej och välkommen tillbaka till mitt liv. 
Dagen har ägnats åt att diska, dammsuga, städa, skura, betala räkningar och bara komma tillbaka till verkligheten igen. Jag upptäckte också att Seether har släppt ett nytt album så det har spelats på högsta volym hela dagen. Lyssna, det var bra!


Ur arkivet: Zebror från 2006
2011-05-15 | 12:46:26
Publicerad i: Digital konst


Photoshop 6.0
Pen Tool (P)

En vecka kvar till inlämning nu så all min tid går åt till plugg. Bjuder på en arkivbild från 2006 så länge och återkommer förhoppningsvis med lite nyare material om en vecka eller så.


Utanför fönstret
2011-05-09 | 23:18:37
Publicerad i: VardagligtIdag fick vi komma in i skolan och hämta våra grejer. Det känns skönt att ha varit där, det gjorde att det hela känns lite verkligare. Vår del av skolan har klarat sig ofattbart bra med tanke på hur det ser ut precis nedanför fönstret. Grejerna var i stort sett bara sotiga, men har en ganska stickande lukt av rök och rengöringsmedel. Jag tror dock inte att jag kommer att sitta där och jobba något mer den här terminen, det känns inte så peppande mitt i slutstressen när man har detta i ögonvrån hela tiden.


Körsbärsblom II
2011-05-07 | 21:01:21
Publicerad i: FotoNikon D3000 + Nikkor AF-S DX 35/1,8

Bryter av allt det deppiga med lite uppmuntrande körsbärsblom. Det går lite upp och ner men nu känns det som att man i alla fall börjar ta sig ur den där bubblan som har omslutit en de senaste dagarna. Så nu häller jag upp ett stort glas Cola, sätter igång Spotify och hoppas på att jag lyckas komma nån vart med plugget ikväll i alla fall.


Deppigt
2011-05-05 | 14:28:06
Publicerad i: Vardagligt


Idag är en ganska nedstämd dag. Trots att man är lättad över att de största delarna av skolan där vi har våra grejer i stort sett klarade sig undan branden så känns det fruktansvärt när man ser vad som har hänt. Det känns helt sjukt när man tänker på att om detta hade varit en 'vanlig' dag så skulle jag just nu ha suttit i den delen av byggnaden där taket nu är helt uppbrutet.
Under nästa vecka kommer vi troligtvis få komma in i byggnaden och hämta våra saker och senare är tanken att vi ska kunna sitta där och jobba igen. Jag undrar hur det kommer att kännas?


Min skola står i lågor
2011-05-04 | 12:19:13
Publicerad i: Vardagligt


Detta möttes jag av när jag kom till skolan imorse. Hela baksidan av skolan i lågor.

Det känns helt overkligt, och går inte riktigt att fatta, att alla våra grejer och allt vi har jobbat med de senaste veckorna på bara några timmar har förstörts. Skulle egentligen ha haft en inlämning och presentation imorgon i precis den delen där lågorna slår ut genom fönstret på bilden. Är så glad att det i stort sett inte var någon i skolan när branden bröt ut.


Lite grönt
2011-05-01 | 23:01:15
Publicerad i: FotoNikon D3000 + Nikkor AF-S DX 35/1,8

Här kommer lite grönt vårigt från Hagaparken . Gillar när det är sådär krispigt grönt som det blir precis innan allt slår ut ordentligt.

10 minuters pluggpaus
2011-05-01 | 16:24:04
Publicerad i: Vardagligt


Hoppas att ni alla hade en trevlig valborg igår! Själv valde jag att stanna hemma och ta det lugnt och plugga istället för att dra ut på stan. Ett bra beslut känner jag idag.

Nu sitter jag återigen och pluggar och spelar Linkin Park på högsta volym. Rätt okej söndag ändå, jag känner att jag börjar komma någonvart med projektet nu så snart är det bara det roliga kvar (som visserligen alltid till slut blir det mest stressiga och ångestfyllda, men nu ser vi det postitiva..). Slut på pausen.

With hands held high into a sky so blue
As the ocean opens up to swallow you