Sista juni
2011-06-30 | 23:42:33
Publicerad i: VardagligtSol, bad, jordgubbar, poolhäng och klippmys.
Jag har haft min andra lediga dag med strålande sol och svalkande bad den här veckan, så nu är batterierna ordentligt laddade inför fem långa arbetsdagar. Kom och köp!

Olle Hedberg - Boys of Summer
- haha skön!


Burned
2011-06-29 | 22:17:58
Publicerad i: Vardagligt


Blond, blåögd och fräknig

- vem tror att jag bränner mig lätt i solen?

Seether - Fade Out

NIKON, jobb, fritid och sånt
2011-06-27 | 23:10:59
Publicerad i: Scrapbook


NikonCanonNikonCanonNIKON!

Kommer jobba sjukt mycket de kommande veckorna.
Lite tråkigt kan man tycka med tanke på att det är sommar och man vill vara ledig, men grymt med tanke på mina goa arbetskamrater och att jag får tjäna lite pengar innan jag flyttar till Dublin (waaah!).

De få lediga dagarna jag har kommer jag att spendera i solen (?), med vänner, familj och liknande. Uppdatering kommer såklart att ske när tid och innehåll finns.  

Nickelback - Do This Anymore
För att jag blir på så sjukt bra humör!


Haha, lite nostalgi
2011-06-25 | 19:06:23
Publicerad i: Musik/Film/BöckerJag såg nyss att Simple Plan har släppt ett nytt album.
Jag har inte lyssnat på deras musik på flera år, men jag lyssnade jättemycket på dem när jag gick på högstadiet. Det var nog den första 'rockgrupp' jag började lyssna på ordentligt. Så jag provlyssnade lite igen, och skrattade för mig själv. Dels för att de fortfarande låter exakt så som jag minns dem, men mest för att omslagsbilden påminner så mycket om hur mitt eget rum såg ut på den tiden. Enda skillnaden var att mina Simple Plan-posters blandades med posters och urklipp på Orlando Bloom, David Beckham, Kim Källström och en drös Djurgårdsloggor. Haha, så kul ;)

Simple Plan - Perfect
- Först in, sist ut


Fotboll i kvällssolen
2011-06-22 | 23:11:36
Publicerad i: Foto

Nikon D3000 + Nikkor AF-S DX 18-55mm f3,5-5,6G VR

Var nere och kollade på fotbollsmatch med mitt gamla lag nu ikväll.
Det var kul att se lite gamla ansikten igen, och man inser att man saknar fotbollen en del. Det var ju ändå en stor del av mitt liv i över fjorton år, men samtidigt känner jag att det var rätt tidpunkt att avsluta och gå vidare med annat. Däremot skulle jag tycka att det vore roligt att någon gång ta upp det igen, men på en betydligt mer kravlös nivå.


Idag är en sån där dag
2011-06-20 | 21:07:37
Publicerad i: Scrapbook


Och så har man gått och blivit sjuk...
Så typiskt, när jag äntligen har några dagar ledigt och vädret tillåter en att sitta inne och fixa vid datorn med gott samvete, så orkar jag knappt ens ta mig ur sängen.

Nu funderar jag på om jag ska orka jobba med en ny design, eller om jag helt enkelt bara ska ge upp och gå och lägga mig på soffan igen.


Maskrospuffar
2011-06-17 | 22:54:44
Publicerad i: Foto

Nikon D3000 + Nikkor AF-S DX 35/1,8

Maskrosor i sin fluffigaste form.
När jag satt och redigerade dessa kom jag på att jag brukade äta maskrosblad när jag var liten, hade hört att det skulle vara nyttigt. Om det var det vet jag inte men det var faktiskt ganska gott, haha. Lite beskt men annars helt ok.


Byter Stockholm mot Dublin
2011-06-15 | 21:21:28
Publicerad i: VardagligtÅåh nu är jag så glad!
Äntligen är allt klart; till hösten åker jag till Dublin för att plugga ett år! Alla papper är inskickade, jag har blivit antagen och till slut, efter en massa strul, så har jag boendet fixat. Det ska bli så roligt och spännande att få göra någonting annat ett år, att prova på något som jag aldrig har gjort förut.

Så nu blir det att råplugga engelska under sommaren.


LINKIN PARK!!!!!!!!!!!!!
2011-06-15 | 01:48:44
Publicerad i: Musik/Film/Böcker


WAAAAH!!!
Har nyss varit på Linkin Park-konsert i Globen. Och HERREF*CKINGJ*VLAR VAD BRA DET VAR!! Vill gå igen och igen och igen. Vill hoppa, skrika, sjunga, dansa mer mer mer! Hade ingen röst kvar alls efteråt och mitt linne gick i stort sett att vrida ur. Sjukt bra stämning och vi lyckades få jättebra plaster långt fram i mitten. Grymt!

Nu borde jag gå och lägga mig men är alldeles för uppspelt så istället öser jag Linkin Park på Spotify.


När ungarna lämnade boet
2011-06-14 | 12:30:19
Publicerad i: Foto


Vi har haft ett par fiskmåsar som under våren la ägg i våran blomkruka på altanen på landet. Förra veckan kläcktes två av ungarna och nu i helgen lämnade dom krukan för att äntligen få upptäcka världen.

I lördags kväll satt vi nere på bryggan i solnedgången och ser då plötsligt en av måsarna nere på stranden stå och kalla på sin familj, och så plötsligt kommer de två små ungarna springandes utför backen från huset, och ner till vattnet för första gången. Himla fint.

Men hur söta de än är att titta på så är det skönt att de har flyttat nu. Mamma och pappa Mås har nämligen varit lite oroliga och gapat och skrikit och gått till attack så fort man närmat sig boet eller ungarna. Vi sprang runt där med sopkvastar i händerna för att skydda oss mot deras störtdykningar. Såg sjukt kul ut, haha.


Stilla sommarkvällar vid havet
2011-06-12 | 23:34:58
Publicerad i: FotoNikon D3000 + Nikkor AF-S DX 35/1,8

Beskrivning är troligtvis överflödig..


Förbjudet att kopiera eller använda mina bilder utan min tillåtelse!


Redigerar och sådära
2011-06-09 | 00:20:01
Publicerad i: Scrapbook


Sitter och redigerar lite bilder från i våras som har fallit i glömska. Önskar att jag hade något roligt att visa men just nu är det dessvärre lite dött på den fronten. Allt är lite rörigt just nu och ena sekunden är jag jättepepp på olika projekt och i nästa vill jag helst krypa ner under en filt med en bok och bara vara. 

Jag har lite småsaker på gång dock; operaprojektet ska visas upp, en ny bloggdesign ska fixas, lite nyheter kanske dyker upp och så vidare, men för tillfället tar jag dagarna som de kommer och allt får ta den tid det tar.

Yep yep, så är det!


Sommarlov
2011-06-06 | 23:54:46
Publicerad i: Scrapbook


Jag har haft en liten datorpaus den här veckan och har passat på att vara ute i det fina vädret, jobbat lite och slappat på landet. Var ute i solen i tre (!) timmar idag och har lyckats bränna hela kroppen så nu ser jag ut som en stoppskylt. Ajaj.

Det verkar i alla fall som att jag är godkänd i mitt kandidatprojekt så inom en snar framtid har jag tänkt att visa lite av slutresultatet här på bloggen.