Frustration
2010-03-27 | 23:16:57
Publicerad i: Vardagligt

Aaah, jag blir gaalen!! Har i en vecka försökt lägga in bilder från min kamera i datorn men datorn vill inte hitta den! Eller det kommer ett konstigt ljud när man ansluter den, som det vanliga ljudet när man kopplar in en usb-enhet men det låter liksom "dött". Skitskumt. Har provat att koppla in mina usb-minnen och externa hårddisk och det fungerar hur bra som helst, men ingen av kamerorna fungerar, varken min Nikon eller min Canon. VARFÖR!?


WIP
2010-03-22 | 22:35:28
Publicerad i: Digital konstEn liten sneak peek på en av bilderna jag håller på att göra till min vägg här hemma. Hann inte längre än så här igår och nu lär det nog dröja till helgen innan jag har tid att fortsätta med dem :( Vart är all fritid när man vill ha den?

Har för övrigt precis varit och kört fys med laget. Löpning drygt 5 km och sedan en timmes styrka med egna kroppsvikten. Är heeeelt slut så nu ska jag sova!

Godnatt!


Ms Blue Eyes
2010-03-21 | 18:39:10
Publicerad i: Vardagligt


Igår åkte skinnjackan på för första gången i år! 10 grader och sol - helt fantastiskt. Idag - inte lika fantastiskt. Nollgradigt och snöblandat regn. Så idag har jag hållit mig inne. Håller just nu på och gör två tavlor till min stora tomma vägg bakom soffan. Resultaten kommer upp här så fort de är klara (vilket visserligen kan dröja i och med att jag aldrig blir nöjd och kan hålla på och pilla med detaljer i flera veckor ;P ).

Älskar färgen mina ögon får när de reflekterar solsken!! ;)


Hot
2010-03-14 | 23:41:11
Publicerad i: Foto

Startade ju vintern med en istappsbild, så nu får jag väl avsluta vintern med istappsbilder också! Har varit hemma och slingat håret idag, så nu är man lite blondare. Känns skönt såhär när man vill tacka av vintern.

Sitter just nu och funderar på om man ska våga gå till skolan imorgon. Någon har tydligen lagt ut hot mot KTH på internet, om att han ska komma dit och skjuta så många som möjligt imorgon innan polisen kommer =/ Känns ju lite halvkul att gå dit då. Får sova på saken och se hur jag gör imorgon.

God natt!


Letar vårtecken
2010-03-13 | 01:06:10
Publicerad i: Foto


Canon IXUS 65

Nu vågar jag äntligen säga att våren har smygstartat här i Stockholm! Dock har jag inte lyckats finna några "riktiga" vårtecken än, men att solen skiner, temperaturen ligger över noll och att asfalten börjar dyka upp under all snö är absolut tillräckligt för tillfället.

Bilderna är fotade i en superfin park i Tyskland för nästan exakt ett år sedan när jag var där på studieresa med skolan. Våren ligger lite före där...


Resultat av konstvecka
2010-03-12 | 00:06:36
Publicerad i: Arkitektur

Nu var det ju visserligen ett tag sedan jag skrev om konstveckan vi hade i skolan, men vi ska ställa ut resultaten imorgon och när jag satt och redigerade det sista i bilderna kom jag på att jag inte har visat resultatet här ännu.

Uppgiften var alltså att bygga sitt alter ego i utefter sin egen kroppsstorlek. Resten var väldigt fritt för tolkning. Mitt alter ego är är något som har en lugn och stadig kärna och ett kaosartat men ganska spännande yttre. Men det var väl uppenbart av bilderna? Eller inte.. ;) Men på konstveckan får man göra konstiga saker!


Kontakt
2010-03-01 | 22:06:47
Publicerad i: Kontakt

Det finns två enkla sätt att kontakta mig på;

» lämna en kommentar direkt här på bloggen

eller

» skicka ett mail till pixlan@live.se
Jet Set Addiction
2010-03-01 | 21:39:55
Publicerad i: Prylar


Kärlek till min nya klocka! ♥

Efter att ha tittat på dessa fantastisa klockor ett antal gånger har jag äntligen lyckats besluta mig för att köpa en. Valde till slut mellan denna som heter Wet Blue och Wild Turquoise, men skulle inte tacka nej till att ha en av varje färg ;)