WIP - PhotoshopVexel II
2010-07-26 | 22:53:12
Publicerad i: Digital konst


Nu är huden i stort sett klar - äntligen! Just nu består denna vexel av 328 (!!) lager. Haha. Det är lite småjusteringar kvar bara men de får vänta tills håret, ögonen och munnen är på plats. Det börjar likna en människa nu iallafall. Synd att det tar så himla lång tid bara, jag vill se resultatet nu nu nu :P

WIP I

Pluspoäng till den som kan gissa vem det föreställer ;P


Dragonfly
2010-07-15 | 22:22:07
Publicerad i: Foto


Nikon D3000 + Nikkor AF-S DX 35/1,8 G

Att fota insekter är, som jag tidigare har konstaterat, inte det lättaste. De är ju aldrig stilla! Dessutom tycker autofokusen att de är för små, haha. Men en skarp blå trollslända lyckades jag till slut fånga :D


Waterskiing
2010-07-13 | 23:20:58
Publicerad i: AnimeringarSkidåkning is the shit - både på fryst och flytande vatten ;) Jag håller på att lära mig att åka vattenskidor. Det är jätteroligt men skitjobbigt, har haft sån sjuk träningsvärk de två senaste dagarna. Haha, men sjukt nöjd när man lyckas komma upp och åka :D

I vilket fall som helst så jag tänkte bjuda på en liten animation från första gången som jag lyckades stå upp och åka ordentligt. Något som visade sig vara sjukt påfrestande för tålamodet då jag har en gammal version av Photoshop (CS) och är tvungen att använda Adobe ImageReady för att animera. Sjukt dåligt program!! Helt ärligt, om någon vet hur man behåller kvaliten någorlunda i det programmet så säg gärna till. Min flytväst ska liksom vara RÖD (!).

Btw, jag ramlar inte i den sista bilden utan jag sjunker för att pappa har stannat båten, bara så att ni vet ;)


Svensk sommar
2010-07-08 | 14:18:39
Publicerad i: FotoBjuder på lite sommarbilder bara för att den svenska sommaren är helt oslagbar när den visar sig från sin bästa sida och för att jag är glad idag för att jag vet att jag har fyra dagars underbar ledighet framför mig :)

Nu: hem till mamma och pappa och lägga mig i solstolen vid poolen :)


Blyerts - Kristen Stewart
2010-07-07 | 23:05:09
Publicerad i: IllustrationerBlyerts på vanligt A4-papper

Igår kväll hittade jag en blyertsteckning på Kristen Stewart som jag påbörjade någongång i höstas men som jag aldrig avslutade och eftersom jag tror att den aldrig kommer att bli mer färdig än såhär tyckte jag att det var dags att visa den här. Det finns säkert tusen detaljer som jag känner att jag borde ha jobbat mer på och stör mig som tusan på det ena ögat som blev alldeles för stort men med tanke på att det här var min första blyertsteckning sedan 2004 så får jag väl ändå känna mig ganska nöjd. :)


Solnedgång
2010-07-06 | 21:12:42
Publicerad i: Foto
Det är något speciellt med solnedgångar vid havet. Jag gillar att fota dem, de är så häftiga med alla vackra färger och kontraster och lugnet som de inger. Jag har hur många solnedgångsbilder som helst, ändå kan jag inte sluta ta fler.

Samma sak gäller egentligen soluppgångar också men eftersom jag är världens morgontröttaste människa så missar jag dem ofta (läs alltid), men någon gång ska jag banne mig lyckas ta mig upp och fånga en sådan på bild också :)


Semester
2010-07-05 | 23:24:21
Publicerad i: Foto


Ena dagen blev det en dagstur ut till "Saltkråkan" eller Norröra som ön egentligen heter. Lite nostalgisk blev man ju :)

Efter tre underbara dagar på landet fyllda med sol sol sol, bad, båtturer, vattenskidåkning (jag kom upp tillslut!!), solning och grillning tillsammans med familjen och bekanta är jag nu tillbaka i verkligheten och vardagen igen. Idag har jag jobbat hela dagen och två dagar till ska avverkas på jobbet innan jag återigen är ledig och kan tillbringa ytterligare en helg på landet. Det är inte så jättesynd om mig ;P

Håller på och redigerar lite bilder från helgen och de är så himla somriga och härliga! Såhär vill jag alltid ha det! Men nu går ögonen i kors så nu är det dags för sängen! GONATT!