Konstvecka
2010-02-18 | 10:16:11
Publicerad i: Arkitektur

Efter att ha redovisat ännu ett stressigt projekt förra veckan med arbete till fyra på natten varje kväll, har det den här veckan lugnat ner sig något. Vi har nu konstvecka och uppgiften är att bygga sitt alter ego i skala 1:1. En uppgift som är ganska fri för tolkning. Här är några av mina skisser, vi får väl se hur det går.


Ny design
2010-02-03 | 23:05:59
Publicerad i: BloggdesignBloggen har fått nya kläder!
Tyckte att det var dags för en ny bloggdesign. Vet dock inte om den kommer att bli så långvarig, den är ju ganska "vintrig" och jag börjar faktiskt bli lite trött på vintern och längta till våren nu. Men men, den får fungera så länge.

Jag har dock en del småjusteringar kvar att göra men det är nog inget som någon annan än jag själv som kommer att märka. Säg gärna till om det är något som ser konstigt ut eller som inte fungerar så ska jag försöka fixa till det. 

Originalet av bilden i headern hittar ni här.


Herr Morot
2010-02-03 | 22:33:25
Publicerad i: VardagligtSäg hej till Herr Morot!
Herr Morot upphittades i en påse med en massa andra morötter för några veckor sedan. Herr Morot var inte som de andra morötterna i påsen. Herr Morot hade en näsböld. Herr Morot trivdes inte tillsammans med de andra morötterna som tittade konstigt på honom.

Idag lever Herr Morot ett avskilt och stillsamt liv tillsammans med andra morötter med näsbölder.